torstai 2. toukokuuta 2013

Vappu tuli, vappu meni

Hauskaa vapun jälkeistä aikaa! Vappuun kuuluu ehdottomasti herkkujen napostelu hyvässä seurassa. Ainiin, ja skumppa tietysti. Pyhä kolminaisuus: seura, herkut ja skumppa. Aamen. Muutaman viime vuoden aikana on muodostunut miltei perinteeksi se, että järjestämme pienimuotoiset vappuaaton kekkerit kotonamme. Tämä vuosi ei ollut poikkeus, tosin ei välttämättä yhtä vauhdikas, kuin edellisten vuosien pileet, sillä porukka alkoi kuukahdella jo puolenyön tietämillä. Ihan hyvä niin, sillä puistopiknikille lähteminen vappupäivän aamuna ei tehnyt niin tiukkaa, kuin edellisvuosina...



Tämän vuoden vappuaaton buffet-pöytään kuului mm. nachoja, salsaa ja guacamolea, caesar-perunasalaattia, meksikolaisia sekä perinteisiä lihapullia, sienisalaattia, brie-kinkkurullia, fetasalaattia ja tuorejuustoperunoita. Jams, voi kun olisi taas vappu... Mitä sinun vappupöytääsi kuuluu?
 



Vappupäivän puistopiknikillä Ullanlinnassa syöpöteltiin sitten edellisen illan jämiä, maistuivat edelleen ihan yhtä hyviltä kuin aattoiltanakin. Ilma oli aivan upea, aurinko paistoi täydellä teholla koko päivän. Yksi pilvi kävi auringon edessä noin puolen minuutin ajan ja ympäriltä alkoi kuulua buuauksia sekä spontaani "mä lähen himaan!". Kun pilvi kuitenkin hetkessä väistyi auringon tieltä, buuausten sijaan alkoi hurraaminen. Loistava vappufiilis!



4 kommenttia:

  1. MMM, kyllä on herrrkullisen näköisiä tarjoiluita!!Onnekkaat vieraat!! <3 <3 Ehkä joku päivä..IF you know what I mean ;);)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kiitti :) kuka tietää, ehkäpä joku päivä kutsu käy... Täytyy miettii joku hyvä menu valmiiks et kehtaa kylään edes kutsua ;)

      Poista
  2. Oi mitä herkkuja! Naminami!:D Kivalta kuulosti sinun vappu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, voi kun ois taas pian joku juhlapäivä, niin sais väsätä herkkuja ihan hyvällä syyllä :) hauskaa viikonloppua Jeminalle! :)

      Poista