sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Pitkän viikonlopun parhaimmistoa

Ihanaa äitienpäivää! Tässä alkaa olla päivistä aivan sekaisin, kun on ollut vapaalla keskiviikkoiltapäivästä lähtien. Eilen illalla aloin jo värkkäämään eväitä töihin, kunnes viime hetkellä tajusin, että tässähän on vielä sunnuntai jäljellä... Oli ilmeisesti jo ikävä töihin, joskus sentään niinkin. Tässäpä vähän fiilistelyä pitkän viikonlopun tapahtumista.

Kohta kotona -blogin Neelalla oli ihana leipäresepti, joka piti ottaa heti testiin. Laitoin taikinajuuren muhimaan keskiviikkoillalla ja se sai lepäillä huoneenlämmössä n. 18 tuntia, kunnes se pääsi uuniin torstaina n. 45 minuutiksi. Ei olisi millään malttanut odottaa leivän jäähtymistä, sitä olisi halunnut maistaa heti! Kyllä kannatti kuitenkin odottaa, sillä leipä oli ihan HUIKEAN hyvää!! Kiitos Neelalle reseptistä, käykäähän ottamassa se talteen.


Helatorstaina saimme vieraita, jotka toivat tuliaisina kauniit keittiöpyyhkeet sekä chilipensaan. Toivottavasti chilipensas menestyy luonamme paremmin, kuin esimerkiksi surulliset yrttini...


Helatorstaina järjestettiin avomieheni siskon ylläribeibishowerit brunssin muodossa Uudenmaankadun Cafe Fleuristessa. Kukkakauppakahvila oli ihan uusi tuttavuus minulle ja se olikin paikkana todella viehättävä. Henkilökunta oli todella ystävällistä ja brunssi itsessään oikein herkullinen.


Lauantaina sitten todellista hemmottelua! Saimme joulukuussa kaverini kanssa 30-vuotislahjaksi lahjakortit Kämp Day Spahan ja nyt vihdoin otettiin ne käyttöön. Varasimme Detox turve-hunajavartalohoidot. En ole koskaan aiemmin minkäänlaisessa kokovartalohoidossa käynyt ja kokemus oli vähintäänkin mielenkiintoinen. Lähdin sinne häveliäästi bikinit päällä, kunnes hyvin thaimaalaista englantia vääntävä hoitajani näytti, että vedäppä nuo kertakäyttöalkkarit nyt päälle vaan.

Hetken kesti tajuta, mikä se kummallinen pieni kumilankarulla hoitopöydällä oli. Jossain vaiheessa aivot registeröivät "underwear"-sanan kaiken muun joukosta ja sitten sovittelin niitä kummallisia harsostringejä päälle kolmeen eri suuntaan, kun pääni ei kertakaikkiaan osannut kertoa minulle, miten päin ne kuului päälle vetää. Olisi kyllä ollut aivan sama, jos olisin makoillut siinä kokonaan nakuna, sillä siitä harsoviipaleesta ei paljon peittämään ollut.

Sitten kroppaan turvetta, ja paljon. "It smells so bad because of the herbs", sanoi hoitaja. No shit, kirjaimellisesti. Käytiin vielä Stockan Herkussa hoidon jälkeen ja sääliksi kävi kanssashoppaajia, kun kaksi lannalta haisevaa typykkää löyhähteli menemään siellä kaikkien hyvänhajuisten yksilöiden joukossa. Iltasaunassa sitten raavittiin peen haju kropasta pois, huh.


Viimeisenä muttei vähäisimpänä sunnuntai ja äitienpäivä! Kyläilyä ja kahvittelua omalla äidillä, mummolla sekä mummilla. Paljon kahvia, kakkua ja valkovuokkoja! Toivottavasti kaikilla on ollut ihana viikonloppua, nauttikaa loppuillasta ja tsemppiä alkavaan työviikkoon!



4 kommenttia:

  1. ihanan kuuloinen loppuviikko sulla on ollut... :) voi kun olen iloinen että testasit tuota leipää ja että tykkäsit... vaikka ei kai tuosta voi kukaan olla tykkäämättäkään! :D hyvin näyttää onnistuneen, jes!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siis se leipä vaan parani vanhetessaan, kun sen kuivuessa laitoin sen paahtimeen ja ai, että se oli hyvää... Eilen meni vika kantapala :) tekis mieli laittaa uus leipä heti vetämään ;)

      Poista
  2. Hihih!! NO shit!! Mä en voi kuvitella sit hajua!! Yack!! Kuulostaa tosi kivalta sun weekendi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks haju on jo poissa :D se oli ku oisin istunu lantakasaan. Mitäpä sitä ei tekis kauneuden takia ;)

      Poista