tiistai 21. toukokuuta 2013

Elämäni ensimmäinen LivBox

Viime viikolla kolahti postilaatikkoon lappunen postisedältä, että postikonttorissa odottelee hakijaansa LivBox. Bongasin tämän salaperäisen pakettipalvelun jonkun toisen bloggarin sivuilta ja kiinnostuin hommasta samantien ja menin tekemään itselleni määräaikaisen tilauksen. Idea on siis se, että joka kuukausi saat suloisen boksin, joka sisältää ammattilaisten valitsemia kosmetiikkatuotteita. Tuotteet ovat siis joka kerta yllätys eli joka kuukausi on, kuin olisi joulu!


LivBoxia tilattaessa täytettiin eräänlainen kauneuskysely, jonka mukaan sinulle pyritään valitsemaan itsellesi mieleisimmät tuotteet. Boksin hinta on tällä hetkellä 15,90 kuussa, ei paha.


Avasin ensimmäistä boksiani jännittyneenä. Boksi oli tyylikäs ja siinä oli kauniita yksityiskohtia, kuten silkkipaperia ja tarroja. Täytyy kuitenkin sanoa, että odotukset olivat korkeammalla sisällön suhteen toukokuun boksin kohdalla. Pakettini sisälsi Eyluren irtoripsitupsut, Dr. Hauschkan huulipunan, Móa The Green Balmin, Ciaté-kynsilakan, Lavera-käsivoiteen sekä Lash Cardin.


Ripsituotteita oli kaksi ja ne eivät olleet kovin mieluisia, sillä tapanani ei ole käyttää irtoripsiä. Lash Cardkin vähän epäilyttää, että onko sille käyttöä. Se on eräänlainen "kortti", joka estää ripsiväriä paakkuuntumasta ripsiväriä levittäessä. Kai se pitää testata. En ole myöskään suuri huulipunan käyttäjä, joten luulen, että luumunvärinen huulipuna pääsee irtoripsien kanssa kierrätykseen. Kultahileinen kynsilakka sopii varmasti joihinkin kekkereihin ja käsivoide sekä hoitava balsami ovat aina hyödyllisiä. Lopputulema tästä LivBoxista on hyvin pitkälti fifty-fifty. Puolet tuotteista oli jees ja puolet vähän niin ja näin.


Aion jatkaa LivBoxin tilaajana, sillä en uskonutkaan, että jokainen tuote olisi itselle täydellinen. Niitä voi hyvin antaa vaikkapa lahjoina sellaisille kamuille ja perheenjäsenille, joille ne paremmin sopivat. Oletko sinä LivBoxin tilaaja? Jos olet, mitä tuotteita sinä sait toukokuun boksissasi ja mitä pidit niistä? Voidaan vaikka tehdä vaihtarit, jos sinua kiinnostaa esim. irtoripset tai huulipuna!

Asiasta toiseen, sain muuten vihdoin uuden lompakon! Olen uudesta vetoketjullisesta, hieman cittarilaatua arvokkaammasta lompsasta haaveillut ja nyt sen sain. Sokoksessa on asiakasomistajapäivät ja miltei kaikki 15 % alennuksessa. Ale on aina ale, joten kyllähän siellä piti käydä tsekkaamassa lompakkovalikoima ja päädyin Espritin perusturvalliseen, tyylikkääseen ratkaisuun. Tarjolla olisi ollut myös Marco Polon samantyylinen lompakko, joka oli tietysti myös puolet kalliimpi. Pihiys kuitenkin nosti taas päätään ja Esprit lähti mukaan. Eihän tämä ollenkaan huono vaihtoehto ole?


P.S. Menepäs nopeasti osallistumaan "Hiukset kuntoon kesäksi!" -arvontaani täällä. Arvonta on voimassa toukokuun loppuun saakka!

1 kommentti: