sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Kahden hengen burgeribileet á la Hälsans Kök

Aurinkoisen pilvistä sunnuntaipäivää! Mikäs sen mukavampi tapa viettää sunnuntai-iltapäivää, kuin järjestää burgeribileet kahdelle hengelle. Buzzador ja Hälsans Kök tarjosivat burgereihin pääraaka-aineen, joten kekkereiden järjestäminen oli helppoa ja kivaa. Olen toiminut Buzzadorina nyt puolisen vuotta ja idea Buzzadorina toimimisessa on siis se, että saat kutsuja erilaisiin kampanjoihin ja pääset näin testaamaan erilaisia tuotteita ja buzzaamaan niistä ystävillesi. Tälle kertaa pääsin mukaan Hälsans Kök -blogikampanjaan, jossa olen päässyt kokeilemaan erilaisia ovo-vegetaarisia pakastekasvistuotteita.

Tänään oli kokeiluvuorossa Hälsans Kökin kasvispihvit, jotka sopivat erinomaisesti vaikkapa hamppareiden väliin perinteisen jauhelihapihvin sijaan. Järjestin siis mieheni kanssa kahden hengen burgeribileet, kissamme saivat tyytyä vain nuuskimaan grillistä kantautuvia tuoksuja.


Grilli kuumaksi siis! Kasvispihvejä piti pakkauksen ohjeen mukaan grillata kolmesta neljään minuuttia. Heitimme grilliin lämpenemään myös voideltuja täysjyväruissämpylöitä, joiden päälle nostimme sulamaan cheddarin makuista sulatejuustoa.


Burgeribileiden pöytään katoimme melko perinteiset täytteet hampurilaisille: salaattia, tomaattia, maustekurkkuviipaleita, ketsuppia, sinappia sekä majoneesia. Perinteisten ranskalaisten sijaan valitsimme uunissa valmistettavia perunapalleroita ja ristikkoperunoita sekä vielä lisäksi sipsejä.


Sitten hampparia kokoamaan ja maistelemaan! Kasvispihveissä oli samanlainen koostumus sekä maku, kuin aiemmin testaamissani Hälsans Kök -kasvispyöryköissä, joista voi lukea täältä lisää. Maku on todella "lihamainen", ja jos en olisi tiennyt pihvien olevan kasvisversioita, en olisi välttämättä huomannut eroa lihapihveihin. Kasvispihvit sopivat loistavasti hampurilaisiin, eikä tullut ollenkaan ikävä jauhelihapihvejä.


Mieheni on henkeen ja vereen lihansyöjä ja hän paistoi kasvispurilaisten rinnalle naudan ulkofileepihvin, jonka ympärille kokosi sitten hampurilaisen itselleen. Molemmat burgerit syötyään hän totesi kasvispihviversion olleen parempi! Tämä kertoo jo todella paljon siitä, kuinka hyvät hampparit Hälsans Kök -kasvispihveistä saa kokkailtua. Kannattaa ehdottomasti kokeilla! Seuraavia burgeribileitä odotellessa, slurps...


4 kommenttia:

  1. Ja taas NAMS!!! Tosi herrrkullisen näköistä :))

    Ihanaa, kun jaat näitä inspiroivia kuvia ja ohjeita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos taas kauniista sanoista :) nyt oli kyllä oikeen herkulliset burgerit kyseessä, kandee koklata!

      Poista
  2. Mä sain myös osallistua tähän kampanjaan ja testattu on jo falafelit ja kasvispyörykät. Kasvispyörykät olivat tosi maukkaat salaatin ja tzatzikin kanssa. :) Seuraavaksi olisi kokeilulistalla soija-nuggetteja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää onkin ollut tosi kiva kampanja, hyviä tuotteita. Testasin viikonloppuna myös soijanugetit ja oli oikein hyviä nekin :) Kivaa päivää sulle!

      Poista