keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Tuunausta...

Iltaa! Tänään on hyvä päivä ainakin noin tehokkuusmielessä. Suljettiin toimisto helatorstaiviikonlopuksi tänään jo kahdelta ja sen jälkeen olen saanut paljon aikaseksi. Kotiin päästyäni alkoi tapahtua: tein lohipiirakan huomiselle vierasvaraksi sekä kermaista lohipastaa päivälliseksi, pesin pyykit ja kissanhiekkalaatikon, siivosin ja järjestelin kämppää yleisesti sekä laitoin leipätaikinan muhimaan huomiselle. Mutta se tärkein ja epätavallisin juttu minulle, minkä sain vihdoin aikaiseksi oli kaapissa lojuneen rottinkikorin tuunaus! Kiitos Kotikolmio-blogin vinkkien, minäkin uskalsin tarttua toimeen, eli spraymaalipurkkiin, ja maalata menemään!

Tämä kori on joskus saatu tuparilahjaksi herkkuja täynnä mutta sen jälkeen se on maannut varaston hyllyllä ja se on kaivettu esiin vain pääsiäisenä, jolloin pikkunoidat ovat saaneet valita munansa siitä. En juurikaan välitä tällaisen rottingin väristä, joten se kaipasi uutta ulkomuotoa, jotta se pääsisi käyttöön. Varastossa on ollut odottelemassa myös musta spraymaalipurkki ja sekin pääsi tänään ensikäyttöön.
 

Sitten vain takapihan nurtsille maalaushommiin. Maalasin ensin korin ulkopuolen, jonka jälkeen annoin sen kuivua parisen tuntia ja sitten siirryin korin sisäpuoleen. Tuntui, että kori vaati aika paljon spraymaalia, sillä pieniä kolosia on paljon.


Mini tuli tuttuun tapaan avittamaan projektissa mutta maalin hajua nuuskittuaan hetken, päätti se siirtyä turvallisemman matkan päähän tarkkailemaan tilannetta. Isompi kissani on sen verran pelkuri, että se paineli karkuun koko tilannetta jo siinä vaiheessa, kun aloin ravistaa spraypurkkia.



Ja tässä valmis tulos! Tosin luulen, että vetäisen siihen huomenna vielä lisäkerroksen maalia varmuuden vuoksi. Mitäs pidät? Onko parempi, kuin entinen? Itse ainakin tykkään siitä kovasti ja se pääsi heti ruokapöydälle toistaiseksi elossa olevan bonsain seuraksi.

Meiltä löytyisi toinenkin rottinkinen kori, johon yleensä otan pyykit koneesta. Sekin olisi kiva maalata. Mitäs te kokeneemmat sprayaajat sanotte, irtoaakohan korista mustaa spraymaalia vaatteisiin, jos siihen laitetaan kosteita pyykkejä?

Kivaa illan jatkoa, nyt meikäläinen korkkaa pakkasesta purkin uutta Magnum-suklaajädeä, jonka olen todella ansainnut tämän päivän tekemisten jälkeen! Heippa!



4 kommenttia:

  1. kannatti ottaa RISKI, koristahan tuli aivan upea. ja hih, ihana tuo kuva jossa kissa on "auttamassa"... näyttää niin tutulta, taas! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, on kyllä huomattavasti tyylikkäämpi :)

      Joo, Mini taas tassutteli paikalle jostain puskasta tosi määrätietoisena, että "tohonhan mä menen nyt istumaan ja piste" :D

      Poista
  2. NIIIIIN paljon parempi!! You go girl!! Reippari!! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep tykkään kans tosi paljon, pitää kekkaa lisää tuunailtavaa :)

      Poista