perjantai 10. toukokuuta 2013

Hälsans Kökin Soija Nuggetit testissä

Iltoja! Kohta alkaisi olla Buzzadorin Hälsans Kök -kampanjan testaus ja buzzaaminen pulkassa. Kerta kiellon päälle vielä ja testiin Soija Nuggetit! Buzzador haastoi tekemään terveellisen kasvisruoan Hälsans Kökin tuotteista ja päädyin tällaiseen kiireisen kokkaajan kasvisruokaan. Nuudeleita, pakastevihanneksia sekä mausteeksi kalakastiketta ja/tai soijaa, voiko simppelimmäksi enää mennä. Tietysti terveellisempää tämä olisi tuoreilla vihanneksilla ja täysjyvänuudeleilla mutta turvauduin tällä kertaa kaapista jo valmiiksi löytyviin artikkeleihin. Vihanneksina käytin lotuswokvihanneksia sekä herneitä. Toimi oikein hyvin näinkin.


Nuudelikasviswokki Hälsans Kökin Soija Nuggeteilla

pari pakettia (täysjyvä)nuudeleita
n. 300 g (pakaste)vihanneksia
loraus kalakastiketta
pieni loraus soijaa
n. 6-8 Hälsans Kök Soija Nuggettia
öljyä paistamiseen

Laita nuudelit kiehumaan hyvin suolattuun veteen. Anna kiehua pari minuuttia, kunnes ne ovat valmiit. Älä keitä niitä liian löllöiksi. Kuumenna öljy kasarissa tai wokissa ja lisää vihannekset. Anna jäisten vihannesten kypsyä muutaman minuutin ajan ja mausta ne lorauksella kalakastiketta. Älä laita liikaa, sillä kastike on todella suolaista. Paista toisella öljytyllä pannulla Soija Nuggetit erikseen. Nuggetit vaativat n. viisi minuttia kypsymiseen. Ne voi toki kypsentää uunissakin.

Sekoita valmiit nuudelit vihannesten sekaan ja mausta vielä soijalla. Nostele nuudeli-vihannessekoitus astiaan ja lisää joukkoon Soija Nuggetit. Syömäääään!!


Olin maistanut Hälsans Kökin ovo-vegetaarisia Soija Nuggetteja aiemminkin, sillä eräs kaveri toi niitä muistaakseni juhannuksena evääksi perinteisen grillimakkaran sijaan. Ne olivat hyviä silloinkin ja olivat edelleenkin. Kuten aiemmissakin testaamissani Hälsans Kökin tuotteissa, näissäkin oli hyvin "lihaisa" koostumus ja pinnalla olevat seesaminsiemenet sopivat niihin erinomaisesti. Uskon, että varsinkin lapset tykkäisivät nuggeteista vaikkapa ranskalaisten perunoiden seuralaisina. Niiden maku on mieto ja miellyttävä. Seuraavan kerran, kun iskee suolaisen himo taidan tehdä näiden seuraksi jonkun makoisan dipin ja maistella menemään...


Olen ollut Buzzador viime syksystä lähtien ja jos et vielä tiedä, mistä buzzaamisesta on kyse, niin mene ihmeessä www.buzzador.com/fi -sivuille kurkkimaan ja liity joukkoon. Saat Buzzadorilta kutsuja erilaisiin kampanjoihin ja pääset testaamaan erilaisia tuotteita ja buzzaamaan niistä esimerkiksi kasvotusten ystävillesi tai kirjoittamaan niistä verkossa. Mukavaa perjantai-illan jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti