perjantai 19. huhtikuuta 2013

Vinkkejä viikonloppuun

TGIF. Vaikka on ollutkin lyhyt työviikko maanantain reissuvapaan takia, on se vaan aina niin mukavaa, kun perjantai-iltapäivä lähestyy. Suunnitelmissa on mm. treffailua kahdeksankuukautisen kummipojan kanssa sekä typyköiden kanssa radalle lähtöä lauantaina. Sunnuntaina voisi raahautua asuntonäyttöihin, jos löytyy energiaa lauantai-illan danssailun jäljiltä.

Pyöriskelin blogeissa tänään ja törmäsin siellä ihan uuteen tuttavuuteen, Livboxiin! Tämä palvelu on mennyt minulta ihan kokonaan ohi. Pieni sisäinen joulunlapseni alkoi hurrata hiljaa pään sisälläni mahdollisuudesta saada yllätyspaketti postisedän mukana joka kuukausi. Homma on siis se, että joka kuukausi Livboxin kaverit lähettävät ylläripaketin, joka sisältää erilaisia kosmetiikkatuotteita 13,90 euron kuukausihintaan. Hinta ei tunnu ollenkaan hullummalta, katsotaan nyt, miltä paketin sisältö sitten todellisuudessa näyttää. Eka paketti kopsahtaa postilaatikkoon toukokuussa. Onko kellään kokemuksia Livboxista? Kertokaahan.


Jos viikonlopuksi ei ole mitään suunnitteilla, kannattaa mennä leffaan katsomaan brittikomedia Vuoden se kestää, tsekatkaahan traileri! Käytiin se tyttöporukassa katsomassa toissapäivänä ja oli huippu! Alusta loppuun sai nauraa vedet silmissä, osui ja upposi. Ei todellakaan mikään perinteinen lässynlässy romanttinen komedia. Loistava tarina ja ihanat näyttelijät! Jos on vaikka toukokuun alussa umpeen meneviä Finnkinon joululahjalippuja vielä jäljellä, niin ne kannattaa käyttää tähän, ehdottomasti.

(kuva lainattu elokuvateatteristar.fi)

Jos leffaan meno ei kiinnosta ja shoppailu on enemmän juttusi, niin Stockalle vaan. Jos ei saanut Hullareista tarpeekseen, niin siellä näyttäisi olevan nyt Season sale... Käväisin itse nopeasti tsekkaamassa lompakko-osaston mutta eipä valitettavasti ollut kivoja lompsia tarjouksessa, joten säästyipä taas rahat muihin viikonlopun rientoihin.

(kuva lainattu stockmann.com)

Nyt täytyy vielä vähän tuulettaa, että jipppiiiiiii, yli tuhat hittiä sivuillani! Nyt kun vielä saisin neljä liittynyttä lukijaa lisää, niin laittaisin arvonnan pystyyn. Sanaa kiertämään siis. Oikein rentouttavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. JEEJEE!! Kiitos vinkeistä!! <3

    Mä taidan mennä leffaan ens vloppuna, kun vapaatakin on :) YESH! :))

    Kivaa viikendiii!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi video, kun viikkis meni nopsaan. Tulis jo ens viikonloppu :D jep, ehdottomasti leffaan vaan, se on niin mukavaa hommaa :)

      Poista