keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Haaveita, haaveita

Inspiroituneena muiden blogien, kuten Beauty of Lifen, postauksista minäkin päätin tehdä haavelistan sisustushommeleista. Aloin tätä listaa päässäni muodostelemaan ja huomasin, että aika moni haavelistani asioista on Eero Aarnion suunnittelema...

Ykkösenä täytyy mainita (tosin eivät nämä missään tärkeysjärjestyksessä muuten ole) ikisuokkarini Eero Aarnion pallotuoli. Entisessä työpaikassani näitä oli paljon, eikä kukaan niissä koskaan istunut. Kollegan kanssa usein funtsittiin, miten sellaisen saisi rullattua sieltä ulos kenenkään huomaamatta... Ah.


Jatketaan Aarniolla. Tuplakupla. Ihan vaikka se pienin koko riittäisi. Pallotuoliin verrattuna tämä hankinta olisi ihan mahdollinen, mutten ole kuitenkaan raaskinut sitä hankkia, koska haluan sille täydellisen paikan, eikä sitä tällä hetkellä ole. Minulla on Aarnion Pinja-lamppu ja on sekin ihana, mutta ei se mikään Tuplakupla ole.


Ja kolmas kerta Aarniota. Puppy. Värillä ei väliä. Puppy tänne ja heti! Tai jos ei ihan heti, niin viimeistään sitten, jos joskus tulevaisuudessa kotona on vaikka lastenhuone.


Mennäänpä sitten keittiön puolelle. Jo jossain aikaisemmassa postauksessani mainitsin, että toivelistalta löytyy Timo Sarpanevan puukahvallinen pata. Tästä olisi jo jotain hyötyäkin, ei menisi pelkkään koristekäyttöön.


Yksi keittiöön liittyvistä suurimmista haaveista on saareke. Haluan saarekkeen! Nykyisessä keittiössä ahdistaa, kun ei ole laskutilaa tarpeeksi. Seuraavassa asunnossa on oltava saareke tai sitten vähintäänkin paljon lisää laskutilaa. Tälle lisääntyneelle laskutilalle asettaisin maailman kauneimman monitoimikoneen (jota tuskin osaisin edes käyttää) KitchenAid Artisanin. Jos sen saisin, olisi jatkuvasti leipätaikinat sun muut tuloillaan! Olisi, olisi.


Ja nyt, kun kesäkin on tulossa, niin terassille olisi kiva saada jotain uutta, kuten joku tämän tapainen riipputuoli. Jossain näin sellaisen "kukkakuosisen" version mutten millään muista missä. Stockalla? En muista. Jos joku muu muistaa, niin kerrohan ihmeessä! Olisi niin kiva käpristyä tuohon jätskitötterön kanssa.


Hmmm... Nämä haaveet eivät nyt olleet sieltä kaikkein halvimmista päästä mutta siksipä ne haaveita ovatkin. Ehkä sitten jonain päivänä joku näistä saa hyvän kodin meidän luotamme...

10 kommenttia:

  1. Ihania haaveita :):)

    Pallotuoli on kyllä ihana ja puppy...ja tuplakupla :):)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti kaikki noista ei jää pelkiksi haaveiksi... :) Pallotuoli ainaki vaatis PALJON tilaa... ja tietty myös rahaa ;)

      Poista
  2. Onpas todella upeita haaveita! Pallotuoli on ihan mielettömän hieno klassikko :)Tuplakupla ja Puppy meitä jo löytyykin http://modernistikodikas.blogspot.fi

    Ekaa kertaa blogissasi ja kivalta näyttää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, onnentyttö oot, kun kotoasi löytyy Tuplakupla ja Poni :)

      Kiitos kommentista, täytyypä heti mennä tsekkaamaan blogisi. En ole tainnut siihen vielä törmätäkään, kun olen vielä niin uusi täällä maailmassa :) kivaa päivän jatkoa!

      Poista
  3. Heippa! :) Ekaa kertaa täällä vierailulla kanssakin. Ihania designklassikoita haavelistalla.. ja joo, ei edullisimmasta päästä. Täälläkin haaveiltu joistakin, ja osa myös toteutunutkin. Tsemppiä bloggailun alkuun ja tervetuloa vastavierailulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippis! Joo, lottovoittoa odotellessa niin ehkä saisi parit haaveet toteutettua..

      Tervetuloa blogiin, täytyy tulla heti vastavierailulle :)

      Poista
  4. Blogissani on sinulle jotain! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaijai! Kiitos haasteesta... Täytyypi alkaa miettimään vastauksia! :) ihanaa viikkistä <3

      Poista
  5. Upeita haaveita! Pari niistä löytyy meiltäkin. Pallotuoli olis kiva! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pallotuoli olis kyllä unelmien täyttymys...

      Tervetuloa lukijaksi ja oikein aurinkoista viikonloppua! :)

      Poista