keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Hullujen Päivien hikoilua

Huh-huh-hullua! Kyllähän Stockalle piti taas heti aamusta tunkea, että varmasti saa, mitä haluaa. Olin tehnyt kuusi tuotetta sisältävän täsmäiskulistan edellisiltana ja se olikin fiksu veto, sillä olin ulkona hikihelvetistä 20:ssa minuutissa. Viisi tuotetta tippui keltaiseen kassiin kuuden sijaan, sillä pihiys iski. Ihan hyvä niin, sillä pitää vähän säästää rahaa viikonlopun reissullekin.

Ja siitä aasinsiltana pääsenkin ehkä tarpeellisimpaan ostokseeni: Eccon punaisiin tennareihin. Äippäni on aina vannonut Eccojen nimeen ja ajattelin nyt kokeilla, toimisivatko ne reissussa paremmin, kuin jotkut kaapissa lojuvat perustennarit. Käveltyä tulee kuitenkin paljon ja yleensä alaselkä on ensimmäinen, mikä prakaa. Toivottavasti nämä ottavat iskut pehmeästi vastaan, jotta selkä pysyy kunnossa. Ostin aamuisella shoppauskierroksella 38-koon kengät ja käppäilin niillä parisen tuntia ympäri toimistoa. Ne tuntuivat jotenkin liian isoilta, joten lounastauolla kävin varmuudeksi hakemassa myös 37-koon kenkulit. Nyt on sitten kahdet popot kokeilussa, joista toiset palautan ensi viikolla, kun Hulluilut ovat ohi.


Tämä ostos ei ehkä ollut tarpeellinen, mutta takki oli niin nätti (ja halpa), joten kyllä sekin mukaan piti ottaa. Lähdin turvallisesti mustalla kuosilla, vaikka tarjolla olisi ollut keväistä pinkkiä sekä valjua beigeä. Pinkki olisi ollut tosi pirteä mutta olo tuntui mustalta ostohetkellä, joten sillä mentiin. En koskaan muista, mitä takkeja keväälle ja kesälle minulla on jo jemmassa mutta muistaakseni laatikoista ei löydy mitään ihan samankaltaista.


Sisustusosastolla olisin mielellään viettänyt enemmänkin aikaa, mikäli ryysis ei olisi ollut niin ylitsepääsemätön. Sieltä sain kärpäsen kattoon, eli Paola Suhosen suunnitteleman Lento-palovaroittimen. Kuvasta poiketen minun kärpäseni on valkoinen. Olen tätä ötökkää aiemminkin ihaillut mutta nyt sain ihan oikean merkin ylhäältä, että tämä on pakko hankkia. Vanha palovaroittimemme alkoi nimittäin piippailla raivostuttavasti edellisyönä ja se täytyi ottaa alas. Kärpänen pääsee vanhan varoittimen tilalle keittiön kattoon. 


Tämä on se tuote, jonka kohdalla piti vetää kukkaron nyörit kiinni: Michael Korsin lompakko. En ole koskaan panostanut lompakoitteni laatuun ja sen ovat näköisiäkin. Nykyinen on ostettu jostakin marketista ja siinä on neppari, jonka pitäisi pitää kortit ja lippulappuset aisoissa. Joka kerta, kun otan sen laukusta, niin se on auki. Olen siis päättänyt, että seuraava lompsa tulee olemaan laadukas, nahkainen ja siinä on oltava vetoketju. Tuota mustaa versiota kävin hypistelemässä mutta sinne se jäi, sillä se ei ole vielä välttämätön. Ihana se kyllä on...


Näiden lisäksi mukaan lähti tuttu ja turvallinen Cliniquen kasvovesi jättipullossa sekä yksi dvd-leffa. Yritän niin kovasti olla menemättä tuonne uudelleen tällä viikolla mutta perskules, kun joka päivä tulee noita yllätystarjouksiakin... Täytyy pysyä vahvana! Mitä teidän ostoslistoille kuuluu?

4 kommenttia:

  1. Ihania ja myös tarpeellisia ostoksia teit! Viime viikolla vielä mua otti päähän, etten pääse Hullareille, koska olen lomalla tän viikon täällä kaukana kaikista Stockista. Nyt kun taas muistan mikä maanpäällinen helvetti se voi olla hiostava rotsi päällä ja vain 200 metriä jonoa edessä, olenkin äkkiä ihan helpottunut, et saan olla täällä maaseudun rauhassa ;D

    Tuo palovaroitin on muuten aivan nerokas keksintö! Siis se on niin hieno, että jopa mun mies kiinnitti siihen huomiota tänään, kun käytiin lähes paikallisessa Prismassa ostoksilla. Ja mikäpä parempi idea kuin tehdä joka kotiin pakollisesta ja tuikitärkeästä esineestä sisustuselementti!

    Mun äiti on myös kehunut Eccoja ja parit sellaiset omistaneena voin suositella! Ja kiva huomata, että oot laittanut mun blogin tuohon sivupalkkiin! Kiitos! <3 (Mun tarttee vielä hioa omaa blogiani paaaaljon... :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole onnellinen vaan, että olet nyt kaukana Stockasta, sillä itselläni on sinne vain muutama sata metri toimistolta ja houkutus lähteä hikoilemaan sinne taas on suuri, vaikka siellä vaan ahdistuukin :) on se kumma, kun yhtäkkiä tuleekin "tarve" saada kaikkea, mitä ei ole edes aiemmin tajunnut tarvitsevansa!

      En saanut vielä uutta palovaroitinta kattoon, kun edellisen varoittimen ruuvipaikat olivat eri kohdissa kuin Kärpäsen. Enkä uskalla kiinnittää sitä kaksipuolisella tarralla, mikä oli paketissa mukana, sillä pelkään, että se rojahtaa alas ja menee rikki... Menee poraushommiksi!

      Eipä mitään tuosta sivupalkkiin lisäämisestä :) mäkin olen tässä maailmassa ihan uusi, joten on vielä paljon opettelemista ja viilaamista. Nälkä kasvaa syödessä :D oikein kivaa päivää sulle!

      Poista
  2. Tosi kivoja ostoksia olet tehnyt! Toi Korsin lompakko on kyllä himoittava! :):)

    Itse ostin muutaman tarpeellisen ostoksen!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se lompakko mietityttää edelleen... Jos ei Kors, niin sitten joku muu lompsa on kyllä hankintalistalla :)

      Poista