keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Makkarin Kaunis Kauris

Iltoja! Sain toivomani Marimekon Kaunis kauris -lakanat myöhäisenä syntymäpäivälahjana tammikuussa. Ne ovat levänneet kaapissa jo kolmisen kuukautta ja olen odottanut päivää, koska saan ottaa ne paketista ja viedä ne sänkyyn! Tänään se päivä koitti ja ehkä olen joidenkin mielestä tosi ällöttävä, mutta en edes käyttänyt niitä pesukoneessa tai silitysraudan alla ennen peittojen ja tyynyjen ympärille käärimistä. Ei malttanut millään käyttää aikaa sellaiseen. Ne kuitenkin likastuu ja rypistyy, why bother.


Lakanat ovat kauniin turkoosit ja löysin kaapista niihin mätsäävän aluslakanankin. Ja mikä parasta, niissä on kaunis kauris! Samannäköinen kaveri hyppeli pari iltaa sitten tien yli ilta-ajelulla ollessamme. No, se taisi olla peura mutta yhtä nätti, kuin lakanoiden kauris kuitenkin.


Nämä menevät kyllä lakanoiden top kakkoseen yhdessä Marimekon Nanuk -lakanoiden kanssa, joista juttua aikaisemmin blogissani täällä. Samoin kuin Nanukistakin, Kauniista kauriistakin minulla on enemmänkin juttuja kotona: kuusi kahvimukia sekä pieni tarjotin. Mitä sinä pidät näistä lakanoista ja Marimekosta yleensä? I just love them...




Kohta tämä kauris painelee alakertaan kokeilemaan, miltä tuntuu nukkua toisten kauriiden joukossa, hyvät yöt kaikille!

2 kommenttia: