sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Viikonlopun fiilistelyä

Se olisi sitten taas yksi viikonloppu pulkassa. Ja luontoäippä päätti sitten kruunata sunnuntai-illan lumisateella, kiitos siitä. Katolta kun eilen rymähteli alas isoja lumijääkimpaleita, niin ehdin jo hurrata, että nyt se lumi lähtee. Mutta kun ei. Muistan, kun viime vuonna huhtikuun alussa kauhisteltiin, että miten käy vapun; joudutaanko viettämään piknikiä lumikasoissa. Silloin tapahtui kuitenkin jokin ihmesulamisreaktio ja saatiinkin ryystää skumppaa pebat kuivina nurtsilla. Tänä vuonna usko samaan ihmeeseen on to-del-la kovilla. Simban ilme kertoo kaiken.


Eilen, kun en tiennyt lumisateesta vielä mitään, laitoin hihat kotona heilumaan. Iski jokin kummallinen siivous/järkkäilyvimma. Tuollaisia vimmoja yleensä iski aina opiskeluaikoina tenttiviikoilla mutta nuo ajat ovat jo long gone. Parveke pääsi kesäkuntoon, vain kukat puuttuvat. Turhaa kamaa lensi roskikseen ja ei-niin-turhat kamat vietiin varastoon odottamaan kesän kirppiksiä. Vierashuoneen kirjahyllyyn kertyy aina kaikenlaista, sillä olohuoneessamme ei juurikaan ole säilytystilaa. Raivasin vierashuoneesta romua pois ja siitä tulikin huomattavasti siistimpi. Alla olevan kiinakaapin päällekin oli kertynyt luvaton määrä kaikkea turhaa mutta nyt jätin siihen vain yhden säilytyspurkin sekä kissojen pääsiäisohrat. Johan tuli paljon rauhallisempi fiilis huoneeseen.


Eikä viikonloppu ole mitään ilman hyvää ruokaa, eihän? Lauantaina iltasella alkoi tehdä mieli jotain pientä suolaista. Olin illan yksin kotona ja päätin väsätä itselleni vähän pizzaa... Yhden pizzan sijaan tulikin leipaistua neljä, uuups. En sentään niin possu ollut, että olisin vetäissyt kaikki itse kerralla naamariin. Riitti niistä kivasti sitten sunnuntain lounaallekin. Täytteinä oli mm. fetaa, tonnikalaa ja kylmäsavulohta sekä ilmakuivattua kinkkua ja chorizoa, nam. Ensi viikolla syödäänkin sitten pelkkää salaattia. Kivaa illan jatkoa!




7 kommenttia:

  1. Kyllä on kaunis kaappi!!! Ihana. Just jotain tollasta "vanhaa" mä haluisin mun olkkariin!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Mä ton jostain Hämeenlinnalaisesta kiinakaupasta sen bongasin ja oli pakko saada mukaan :) uus ja vanha yhdessä toimii niin hyvin!

      Poista
  2. Ja mä tietty hokasin heti KISSAN!!!! Ihana!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä vähän arvelinkin Dara ;) ;)

      Poista
    2. Kiitti, minun pikku-karvapallo :) se toivois et ois jo kesä ni pääsis kunnolla saalistamaan...

      Ja jeejee, tervetuloo lukijaks!

      Poista
  3. UUH- LA-LAA!! Kyllä nyt on hienon näköstä täällä!! :):) You go girl :)

    VastaaPoista