torstai 7. maaliskuuta 2013

Lakanat vaihtoon!

Aurinko paistaa, ihanaa! Ihan erilainen fiilis lähteä uuteen päivään, kun ovesta ulos astuessa ei ole vastassa syvä harmaus. Kyllä se kevät sieltä tulee, vaikka tänään joutui vielä kaivamaan kaapista paksuimman talvitakin päälle paleltumisen varalta. Viimeistään pääsiäisenä olisi paras olla jo lumet sulaneet, että saa kaivaa kevättakin päälle ja koko talven kaapissa pölyyntyneet, käyttämättömät pilkulliset Converset jalkaan.

Vaikka kevät sieltä kolkutteleekin, vaihdoin lakanat melko talvisiin. Nämä Marimekon Nanuk-lakanat saattavat olla tämän hetken suosikkini. Olin aivan myyty, kun näin Nanukin ensimmäisen kerran. Jääkarhu halusi selkeästi uuden kodin juuri minun luotani. Ensikohtaamisen jälkeen Nanuk-perheeni on kasvanut parilla kahvimukilla, pikkulautasella, pillerirasialla sekä tietty näillä lakanoilla.


Näitä lakanoita löytyy myös puna-vihreinä versioina, ne ovat ehkä hieman näitä näyttävämmät mutta pidän näistä neutraaleista myös paljon. Kissani tekevät lakanoiden vaihdosta aina mielenkiintoisen operaation. Jostain syystä juuri sillä hetkellä on vain pakko hypätä sänkyyn ja juosta maanisesti sitä ympäri ja samalla estää aluslakanan saanti paikoilleen. Onko muilla kissaihmisillä samanlaisia kokemuksia? Aivan varmasti on... Puhtaisiin lakanoihin sujahtaminen tuntuu aina niin ihanalta, ilmeisesti myös Simbasta tuntuu samalta!


2 kommenttia: