keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Niiskuneiti

Olen tässä viikon verran ihaillut äidiltäni ystävänpäivälahjaksi saamaa pientä Niiskuneiti-tarjoiluvatia. Eikö olekin suloinen? Se on halkaisijaltaan 17 cm, joten paljon tarjottavaa siihen ei mahdu. Eipä siihen raaski paljoa asetellakaan, koska muuten Niiskuneiti jää piiloon. Nuo muutamat Suffelipuffit ovat juuri passeli määrä tarjottavaa, jotta vati on parhaimmillaan!

Tutkiskelin ylitse pursuavaa mukikaappiani ja löysin useiden Marimekko-kuosisten mukien joukosta myös kolme Muumi-mukia. Nekin on kaikki saatu lahjaksi. Muumi-mukikeräilijä en ole koskaan ollut ja tuskin minusta sellaista tuleekaan, vaikka pidän Muumi-astioista kovasti. Porukka maksaa käsittämättömiä summia Muumi-mukeista! Paljonko sinä olisit valmis maksamaan haluamastasi mukista?
Tänään huomasin Facebookin osto- ja myyntipalstalla ilmoituksen, jossa haluttiin ostaa tietynlaisia Muumi-astioita. Sattumoisin juuri tuo kuvassa oleva keltainen Niiskuneiti-mukini oli tämän keräilijän ostoslistalla. En kuitenkaan tehnyt tarjousta ostajalle, sillä tuo keltainen söpö muki on saatu aikoinaan lahjaksi ystävältä ja se oli ensimmäinen Muumi-astiani. Tuohon mukiin kuuluu lautanenkin, ihan täydellinen setti siis, eihän sellaista myydä voi! Mukavaa tiistai-iltaa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Aww!!! Rakastan muumimukeja, mutten ole kuitenkaan valmis maksamaan satoja euroja! :)))

    Halit!!

    VastaaPoista
  2. Oon kuullu et jotkut on tonnejaki noista maksanu, jaiks!

    Kivaa päivän jatkoa! :)

    VastaaPoista