maanantai 18. helmikuuta 2013

Ei pöllömpää!

Tänään on pikkuisen kummipoikani puolivuotissyntymäpäivä, paljon onnea tulevaisuuden tennistähdelle! Huomenna pääsen katsomaan, kuinka paljon poju on taas kasvanut. Saattaapi olla, että tarjolla on kakkukaffeet, joten se siitä dieetin noudattamisesta taas. Täytyyhän kummipojan kunniaksi vähän kakkua maistaa, voi kun se olisi jotain suklaista...


Noniin, asiaan! Ostin jo viime vuoden puolella Sellon Bobosta tämän suloisen tuttinauhan, koska ihastuin siinä olevaan pöllöön. Aion antaa sen pojulle lahjaksi, toivottavasti siitä tykätään! Bobossa on paljon ihania pöllöllisiä asioita, jotka voisin kaikki ottaa itselleni. Olen kuitenkin onnistunut hillitsemään itseni shoppailun suhteen ja tyytynyt vain hipelöimään kaikkia ihania tuotteita pehmoleluista termospulloihin.


Kotiimme on kerääntynyt muutamia pöllöjä parin viimeisen vuoden aikana. Kun pöllöinnostukseni oli pahimmillaan, huomasin ärsyttävässä Taffelin "perjantaina hölläillään" -mainoksessa taustalla näkyvän tummansinisen pöllötapetin ja olin jo valmis tilaamaan sen makuuhuoneen päätyseinän tapetiksi. Huuma kuitenkin hälveni, kun tulin siihen tulokseen, että se on ehkä kuitenkin liian lapsellinen aikuisten makkariin. Vai onko....?

2 kommenttia:

  1. UU-HUUU, sanoi pöllö! Juu, pöllötapettien paikka on siellä kaupan hyllyllä :))

    VastaaPoista