torstai 21. helmikuuta 2013

Social foodia

Hauskaa torstai-iltaa! Tänään olikin hieman erilainen työpäivä noin lounaan kannalta. Aika usein olen eväslinjalla mutta tänäänpä repäisin itseni irti arjesta ja lähdin Käpylään lounastamaan entisten duunikavereiden kanssa sekä samalla moikkaamaan mister Master Chefiä, Tuomosen Mikaa, hänen uudehkoon Social Food -lounasravintolaansa. Hyvin on lähtenyt pojilla bisnes pyörimään, sillä jonoa lounaalle riitti koko ruokailumme ajan. Eikä ihme, kun on niin loistava henkilökunta ja maukas ruoka. Salaattipöytään kuului mm. ohra- ja linssisalaatteja sekä paikan päällä leivottua patonkia, jota saa myös ostaa mukaan.

Vaikka Tuomonen on tunnettu makkaramestarina, valitsin silti lounaaksi lohta ja paistettuja perunoita. Täytyy mennä testaamaan kehuttu thaimakkara joskus myöhemmin. Täydellisesti kypsytetty lohi ja ihanat, kiinteät perunat sekä kyljessä vielä tahinijogurttia, mmm.... Sisustus on ravintolassa vielä aika alkeellinen mutta eiköhän se saada ajan kanssa kuntoon. Käykää itse tutustumassa!


Social Foodin kaverit tekevät myös catering-keikkoja. Viime joulukuussa järjestimme kaverini kanssa yhteiset 60-vuotiskekkerit ja Social Food oli selvä valinta cateraamaan pippalot. Annoimme (melkein) täysin vapaat kädet menun laadintaan, ainoa toive oli se, että yksi finger foodeista olisi kasvisversio. Yllätys-catering sisälsi neljä maistuvaa pikkusuolaista: yrttimakkaroita, kylmäsavulohta näkkileivällä, fetaleipäset munakoisotahnalla ja aurinkokuivatuilla tomaateilla sekä ankkaa ja palsternakkapyrettä. Kaikki lajit menivät kuin kuumille kiville! Muutama yrttimakkara jäi seuraavalle päivälle ja sehän sopi oikein hyvin, koska yllättäen bileiden jälkeisenä päivänä oli hienoinen suolaisen nälkä... Loistokekkerit ja loistotarjoilut!


1 kommentti:

  1. Muistan elävästi nuo kekkerit ja kaikilla oli niiiin mukavaaa ...:))))

    Kivaa viikendii :))

    VastaaPoista