maanantai 24. kesäkuuta 2013

Kesä kukkii!

Miten juhannus meni? Vietimme naapureiden ja kamujen kanssa harvinaisen aikuismaisen juhannuksen, sillä valot sammuivat jo puolenyön aikaan. Totesimme sen johtuvan mukana menossa olevasta naapurin pikkuvaavista, joka näki maailman ensimmäisen kerran juhannusviikon maanantaina. Piti tietty näyttää hyvää esimerkkiä beibille heti viiden päivän vanhana.

Mieli on hyvin pitkälti kahden viikon päästä alkavassa kesälomassa. Vielä kuukausi sitten olin sitä mieltä, että jaksan oikein hyvin odottaa sinne heinäkuun tokalle viikolle loman alkua mutta nyt olisin täysin valmis jäämään lomalle vaikka heti huomenna. Koska sinä vietät kesälomasi?

Tässä muutamat näpsyt kotipihan kukkasista, lisätään vähän kesäfiilistä! Ei muuta tällä erää, aurinkoista päivää kaikille! 

 

 7 kommenttia:

 1. Ihania kuvia !! Onko sinulla Jopo??

  VastaaPoista
 2. sulle olis haaste odottamassa mun blogissa: http://kohtakotona.blogspot.fi/2013/07/5-x-haaste.html. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos haasteesta, oon ollut ihan lomalla koko kesän ja jäänyt blogimaailma kokonaan taka-alalle... Itse asiassa olen tämän haasteen jo aiemmin saanut ja sen voi käydä lukaisemassa täältä: http://sannikansanat.blogspot.fr/2013/04/top-vitonen.html

   Kiitos kovasti kuitenkin :)

   Poista
 3. Kukkuu Sannika! Mitäs kuuluu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Dara :) kiitos kysymästä, mä oon ollu ihan lomalla ja ulkona kaikesta, mitä blogimaailmassa tapahtuu... :/ lupaan ryhdistäytyä nyt taas iltojen pimetessä :D

   Poista
 4. JUUHUUU!!! Komppaan Daraa...kukkelis- kuu!! Nyt on syksy ja saa taas ryhdistäytyä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ryhdistäytyminen lurkkii jo kulman takana... Kyllä täällä kohta herätään :)

   Poista