keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Block.

Olen ollut niin laiska blogimaailmassa viimeisen parin kuukauden ajan. Myönnän. Ei ole kiinnostanut kirjoittaa tai lukea. Kesä vei mennessään ja mukana tuli varsinainen writer's block. Kuvia olen joka puolelta ottanut paljon mutta ne eivät vain ole siirtyneet koneelta blogiin saakka. Jospa tilanne nyt syksyn tullessa muuttuisi. Onhan tämä jo iso askel, että pääsin kirjautumaan Bloggeriin (salasanaa en tosin ekayrittämällä muistanut, enkä edes toisella) ja käväisin lukasemassa muutamat ihanat blogipostaukset. Kyllä tämä tästä vielä lähtee...Writer's blockista pääsemme nerokkaana aasinsiltana Harri Koskisen suunnittelemaan Block-valaisimeen. Olen aina kyseisen lampun kirkasta versiota ihaillut mutta pihiys on joka kerran nostanut päätään ja lamppu on jäänyt kauppaan. Eräänä päivänä viime viikolla kuitenkin pihiys oli kadoksissa. Kollega huhuili työpisteeltään, että Facebook-mainoksen mukaan nyt olisi Stockmannilla turkoosi Block satasen alennuksessa. Se oli menoa sitten. En ollut edes kuullut, että Blockia saa turkoosina ja turkoosi on niin minun värini.
Tämä turkoosi ihanuus oli suunniteltu varta vasten Stockmannin 150-vuotisjuhlavuodelle ja oli nyt alennettu, koska se on jo "last seasonia". Eipä kestänyt kuin kymmenisen minuuttia Stockan Facebook-mainoksen nähtyämme, kun olimme jo Argos-hallissa Blockit kainalossa kassalla. Saa olla Stockan markkinointiosasto ylpeä erittäin onnistuneesta mainonnastaan.Selkeää paikkaa lampulle ei ollut mielessä mutta pakko se oli nyt saada. Parhaimmillaan se olisi yksinään jollain pitkällä, vaalealla tasolla. Meiltäpä ei sellaista kuitenkaan löydy, joten the next best thing oli lyhyt, vaalea tv-taso. Raivasin kaiken muun telkkarin vieriltä pois ja tein tilaa Blockille ja siinä se nyt nököttää. Tavallaan kodin parhaassa paikassa, sillä telkkari on jokapäiväisessä käytössä, joten sitä tuijotellessa voi ihailla samalla Blockia. Illan tullessa siitä tulee entistä kauniimpi, pehmeää valoa pimeisiin syysiltoihin. Mitäs pidätte? Löytyykö kotoasi oma ihana Block?
Eikä se shoppailu Stockalla siihen loppunut, sillä satuimme laskeutumaan hissillä ykköskerrokseen juurikin siihen paikkaan, missä on esillä uudet Coca Cola Light <3 Marc Jacobs -putelit. Olohuoneen ikkunalaudalla tönöttivät jo ennestään Jean Paul Gaultierin vastaavat, joten pitihän nämäkin saada niille seuraksi. Gaultierin kuosit miellyttävät omaa silmääni enemmän mutta ei Jacobs kovin paljon niiden rinnalla kalpene. Kummista pidät enemmän?


Ihanaa illan jatkoa!

3 kommenttia:

 1. Block-valaisin on ihana! Mä vaan oon niin pihi, etten tiiä tulenko ikinä sitä hankkimaan ;)

  Tervetuloa takaisin tänne blogien ihmeelliseen maailmaan! Sua onkin jo ollut ikävä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Dara! Yritän nyt pitää itteni ruodussa taas ;)

   Joo, pihi oon minäkin mutta nyt kun oli satasen alennus, ni tää hankintahan oli selvää säästöä :D niinhän se pitää nähdä...

   Poista
 2. Kiva, kun oot takasin:)) uuhbeibiauuu <3

  VastaaPoista