tiistai 18. kesäkuuta 2013

Maustekaappi uusiksi!

Hellurei! Blogeista löytyy hirmuisesti inspiraation lähteitä. Jos vielä saisi aikaiseksi toteutettua kaikki nämä löytyneet inspiksen kohteet, niin voisi olla itsestään ylpeä. Kotoa löytyisi niiiiiin paljon tuunauskohteita, että mielikuvitus meinaa loppua kesken.

Yhden kohteen sain kuitenkin nyt hoidettua, ainakin melkein. Maustekaappi. Se on ollut sekava kokoelma erilaisia purkkeja ja pusseja ja minua on aina häirinnyt sen vaikeaselkoisuus. Aina kun kaapista jotain ottaa, niin toinen purnukka tippuu kamalalla kolinalla lattialle. Tosi toimivaa. Lähtötilanne on siis alla. Toiveissa siis harmoninen ja selkeä maustetaivas.Ikea-reissuhan tästäkin sitten tuli. Ostin 20 Droppar-maustepurkkia näin aluksi. Ne olivat hieman liian isoja toiveisiini nähden mutta kaikkea ei voi aina saada. Kävin myös Clas Ohlsonilta ostamassa halvimman mahdollisimman Dymon, mitä löytyi. Olisi ehkä kannattanut panostaa muutama euro enemmän, sillä Dymon leikkuri lopetti toimintansa heti ensiyrittämän jälkeen. Noo, saksilla vaan.

Sitten vain mausteet uusiin purkkeihin. Muuten olen tulokseen oikein tyytyväinen mutta maustekaappini tarvitsee lisää hyllyjä, jotta saan sinne lisää purkkeja! Eivät mausteet sentään tuohon lopu, vaan ruokakaapissa on yksi harvinaisen sekava kokoelma niitä lisää. Ideaalia olisi, jos kaikki mausteet olisivat samanlaisissa purnukoissa.Kyllä mieli nyt lepää kaappia katsellessa. Purkit ovat tosin melko hasardisti päällekkäin, joten pitänee noudattaa erityistä tarkkuutta purkkien noukkimisessa siihen saakka, kunnes saan jostakin hommattua sinne pari hyllyä lisää. Mitäs pidätte? Sattuuko jollakulla muuten olemaan tarvetta tyhjille maustepurkeille johonkin omaan tuunausprojektiin? En ole vielä vienyt niitä lasinkeräykseen, joten huudelkaapa, mikäli tarvetta on!


5 kommenttia:

 1. Kyllä näyttää hyvältä! Mulla on noi samat maustepurkit ja oon ollut eri tyytyväinen :)

  Olisi kiva kokeilla tuollaista Dymoa ;)?!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin suositella Dymoa! Mä tykkään tuollaisesta kohokirjoituksesta ja ne tarrat irtoaa tarvittaessa suht kivuttomasti. Ei siis tartte itkupotkuraivarien kanssa niitä irrotella, jos haluaa pistää purkin vaikka tiskiin välillä ;)

   Poista
  2. Lupaan tuoda vielä joskus lainaan ton dymon, kunhan vaan muistaisin heittää sen kassin pohjalla ;) tosi kätsy on!

   Poista
 2. Tulipas maustekaapista siisti! Taas mulle lisää tekemistä heinäkuuksi, kun yrittää päästä edes suunnilleen samaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mäkin meen kyllä hakemaan lisää purkkeja, että saisi kaikki samaan kuntoon. Sit ois kiva uudistaa myös kaikki pasta-, riisi- ja jauhopurkitkin... onhan siinä sitte projektia kerrakseen :)

   Poista